Hírek - Szili István első...

2013.03.11.Szili István első címmérkőzésére készül

A feltörekvő, Svájcban élő veretlen középsúlyú magyar reménység, Szili István, hétfőtől tizennyolcadik profi összecsapására készül, amely számára az első címmérkőzés lesz.

Az egykori amatőr válogatott ökölvívó egy indiai nyaralás után állt célirányos munkába, ugyanis a tervek szerint április 28-án élete első címmérkőzésén vehet részt. Szili István (17 győzelem – 0 vereség, 7 KO-TKO) a németországi Stuttgartban fog edzeni, éspedig a volt Universumos tréner Conny Mittermeier irányításával, aki korábban a Bedák-testvérek felkészítéséért is felelt. 

A kőszegi származású ökölvívó mérkőzése Zürichben lesz megrendezve, s valószínűleg valamelyik regionális övért küzdhet a WBO (Boksz Világszervezet) égisze alatt. Ellenfele még nincs, pontosabban az írásos megállapodás egyelőre nem született meg, ezért a „Spártai” becenévre hallgató versenyző korainak tartotta megemlíteni a lehetséges rivális nevét.

Forrás: monokli.com

„A gála érdekessége, hogy rajtam kívül még magyarként a Pintye Szabolcs és Polster Tamás fog bokszolni” – mondta a gála programjáról Szili. „Az esemény nem egy megszokott sportcsarnokban, vagy tornateremben lesz, hanem egy egyedi 3D-s kivetítésű lounge bárban kerül bemutatásra.”

 

SziliBox - Kezdőoldal