Hírek - Összeállt az...

2010.11.06.Összeállt az orosházi „Elit Alakulat” gála ökölvívó programja

A Gladiator Organization és a Felix Promotion november 20-án, Orosházán rendez küzdősport gálát, melynek ökölvívó programja nagyon „sűrű” felhozatallal kedveskedik a legklasszikusabb szabályrendszer rajongóinak.A gálán – a tervek szerint – nem kevesebb, mint tíz profi boksz mérkőzés kap helyet. Az ökölvívó főmérkőzést természetesen a Felix Promotion versenyzője, Szili István (6 győzelem – 0 vereség) vívja, ám az ellenfele egyelőre nem ismert, de valószínűleg egy szerbiai bunyós lesz a riválisa. A másik kiemelt bokszmeccsen a korábbi félnehézsúlyú WBF világelső Kovács Tamás (17 győzelem – 0 vereség) lép kötelek közé.

Bokszol még a WBF nagyközépsúlyú nemzetközi bajnok Kelemen Balázs (6 győzelem – 0 vereség), aki Krátki Mihály ellen meccsel hat menetben. A gálán az egykori kétszeres WBF világelső Matolcsi József (27 győzelem – 13 vereség) Orsós Attilával (3 győzelem – 9 vereség) méri össze erejét.

Szorítóba lép Kiss „Toto” Zoltán három tanítványa is. Cirkálósúlyúban Kiss Ferenc (4 győzelem – 0 vereség) a szlovákiai Borók Róberttel csap össze, míg Balogh László Róbert (9 győzelem – 4 vereség – 1 döntetlen) ellenfele a csupaszív Fekete Sándor lesz. A fiatal Füzesi Adrián (4 győzelem – 0 vereség) a nyíregyházi illetékességű Kassai Ignáccal csap össze.

Ha már Nyíregyháza. Kassai mellett két másik Nagy Lajos tanítvány is megmutatja magát az orosházi ringben. Az elmúlt hetekben a monoki.comtöbbször cikkezett a könnyűsúlyú Nagy Istvánról (14 győzelem – 7 vereség), mivel eléggé megkérdőjelezhető indokokkal mondták le a Vető Gábor elleni összecsapását. Orosházán, Provits László (3 győzelem – 5 vereség) ellen bemutathatja, hogy miért is tart tőle Vető menedzsere.

Újra komoly közönség előtt bizonyíthatja tehetségét Nagy Lajos Márk (2 győzelem – 0 vereség). A fiatal bunyós ellenfele Hamza Zsolt lesz.

A felsorolást Ramocsa Zoltán (1 győzelem – 9 vereség – 2 döntetlen) zárja, aki Gerebecz Józseffel (4 győzelem – 3 vereség – 2 döntetlen) csap össze nagyváltósúlyban.

A gálát, melyre már több, országosan ismert médiasztár és előadó jelezte részvételi szándékát, a SportTV felvételről fogja közvetíteni. Az eseményen a „rugósportok” szerelmesei sem maradnak izgalmak nélkül: Rácz Dénes - Török Imre K-1 superfight, valamint egy négyfős K-1 torna is várja a sportrajongókat.

„AZ ELIT ALAKULAT”
Időpont: 2010. november 20.
Helyszín: Orosháza, Eötvös Iskola tornacsarnoka, Eötvös tér 2.
Meghirdetett kezdési idő: 18 óra

Jegyárak: a helyszínen 2000 Ft, elővételben 1500 Ft.
Nyugdíjasoknak és gyermekeknek 800 Ft
Jegyrendelés: 30 / 444 8673

SziliBox - Kezdőoldal