Hírek - K-1 torna is lesz...

2010.10.28.K-1 torna is lesz „Az Elit Alakulat” című orosházi gálán

K-1 torna is lesz Az Elit Alakulat című orosházi gálán November 20-án, Orosházán kerül megrendezésre „AZ ELIT ALAKULAT” címmel szervezett esemény, mellyel kapcsolatban nem csak az ökölvívó rajongók érdeklődését szeretnénk felkelteni, hanem a küzdősportok iránt érdeklődőkhöz is szólnánk.


Mert van miről szólni.
 

Rácz DénesA gála „AZ ELIT ALAKULAT” címet kapta, ugyanis a szervezők ígérete szerint olyan egyéniségek küzdelmét láthatja majd a közönség, akik akár egyenként is „el tudnak adni” egy rendezvényt.

Az egyik ilyen harcos, aki korábban egyedül is megtöltötte az orosházi csarnokot, az a rövid visszavonulása után reaktivált Rácz Dénes. A legmagasabb súlykategóriában korábban K-1 Magyar GP győztes fighter ismét a népszerű szabályrendszerben küzd, de most saját súlyában (86 kg) indul csatába, méghozzá Török Imre ellen. A két „közalkalmazott” csatáját a szakértők igazi csemegének tartják, melynek végső kimenetelét csak jósolgatni lehet.

Az ökölvívó program főszereplője a „Spártai” Szili István (6 győzelem – 0 vereség) lesz. A középsúlyú bokszoló – az októberi szentesi gálán, - a Felix Promotion színeiben tért haza „svájci kiküldetéséből”, és azonnal a legnagyobb médiafigyelemmel bíró feltörekvő ökölvívó státusába került. Szili István, A SpártaiSzili ellenfele még nem ismert, de valószínűleg ez alkalommal már egy 6 menetes küzdelem vár rá.

A profi bokszmeccsek közül a félnehézsúlyú Kovács Tamás ringbe lépését már hivatalosan is megerősítették a szervezők, míg a monokli.com által „megszellőztetett”, korábbi IBO/WBF nagyváltósúlyú vb-címvédő Kótai Mihály szereplésével kapcsolatban, egyelőre diszkrét hallgatásba burkolóznak – vagyis nem erősítették meg, de nem is cáfolták az értesülést. Úgy tudjuk, hogy még további, országosan ismert bunyósok fellépésére is lehet számítani.

A gálát, melyre már több, országosan ismert médiasztár és előadó jelezte részvételi szándékát, a SportTV felvételről fogja közvetíteni.

„AZ ELIT ALAKULAT”
Időpont: 2010. november 20.
Helyszín: Orosháza, Eötvös Iskola tornacsarnoka, Eötvös tér 2.
Meghirdetett kezdési idő: 18 óra

Jegyárak: a helyszínen 2000 Ft, elővételben 1500 Ft.
Nyugdíjasoknak és gyermekeknek 800 Ft
Jegyrendelés: 30 / 444 8673

Forrás: monokli.com

SziliBox - Kezdőoldal