Hírek - A spártai „Harcosok...

2010.10.25.A spártai „Harcosok Klubja” következik Orosházán

November 20-án, Orosházán rendezi következő küzdősport gáláját a Gladiátor Rendezvényiroda Kft., méghozzá a Felix Promotionnel szorosan együttműködve.

Az eseménnyel kapcsolatban egyre több információhoz jutunk, melyeket itt az ideje megosztani a monokli.com olvasóival.

Szili István.jpg„Harcosok Klubja”, tudomásunk szerint ez lesz a gála címe, melynek profi ökölvívó programjának főmérkőzését a „Spártai”, Szili István (6 győzelem – 0 vereség) vívja. Ellenfele még nincs Bertók Róbert tanítványának, de várhatóan ismét őszinte küzdelemre számíthatunk a 27 éves kőszegi bokszolótól.

Talán véletlen, talán nem, de a gála „küzdősportos” főmérkőzésén ringbe lépő egyik harcost szintén a „Spártai” névvel illetik. A K-1 Magyar GP győztes Rácz Dénes az a fighter, akit nem kell bemutatni a közönségnek, pláne nem az orosházinak, hiszen küzdött már a békési városban. A K-1 szabályrendszerben megrendezésre kerülő mérkőzésen a hajdúsági Török Imre lesz az ellenfele, aki a „Kommandós” névre hallgat. Vele kapcsolatban a művésznév nem csak egy jól csengő marketingfogás, hiszen Török tényleg fegyveres testületben szolgál, a debreceni Hortobágy Bevetési Osztály kommandós tagja.

A további program még nem ismert, de a hírek szerint lesznek még meglepetések. A jövő héten minden kiderül! Talán az is, hogy Rácz Félix megállapodott-e újabb ökölvívó menedzseléséről!

 

Forrás: monokli.com

SziliBox - Kezdőoldal